All they need is love and kindness

We promote all Childcare Nutrition Programs

Urgent Cause

Food for homeless children

Sponsorship

Lorem ipsum dolo amet cons ectetur adipis, cing elit sed congue erat condi eget.

Donation Activity

Lorem ipsum dolo amet cons ectetur adipis, cing elit sed congue erat condi eget.

Become Volunteer

Lorem ipsum dolo amet cons ectetur adipis, cing elit sed congue erat condi eget.

Social Welfare

Lorem ipsum dolo amet cons ectetur adipis, cing elit sed congue erat condi eget.

We will serve every child to make a better tomorrow

We are working to make the world a safer & better place

Lorem ipsum dolor sit amet adipiscing elit, sed do eiuso a tempor inciddunt labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiuso tempor inciddunt labore et dolore magna aliqua.

See Company Video

Company Features
Latest Causes

Latest Causes

No of employee

120+

Solved cause

36+

No of volunteers

3600+

Charity Award

30+

Be A volunteer

There will be a day when we get to celebrate every person on the planet having access to clean

Get all the charity news

Истражување за пристапот и функционалноста на системот за заштита на жените Ромки, жртви на родово базирано насилство и се

Истражување за пристапот и функционалноста на системот за заштита на жените Ромки, жртви на родово базирано насилство и се

Дискриминација врз жените во нашето општество е резултат на традицијата, како и на општествените стереотипи и предрасуди за положбата на…

Градење на капацитетите на ромските граѓански организации за новитетите во Законот за спречување и заштита од дискриминација

Градење на капацитетите на ромските граѓански организации за новитетите во Законот за спречување и заштита од дискриминација

Наташа и Севда, претставнички од нашата организација Здружение Иницијатива за правата на жените од Шуто Оризари присуствуваа во обуката за…