„Празни ординации без матични лекари во Шуто Оризари“

После осум месеци работење, ординацијата на матичен лекар на: ПЗУ Никоб Медикал ,во Здравствениот дом – Скопје Шуто Оризари е затворена. Имено, од 01.08.2022 година без никакво известување и најавување не работи ординацијата на матичен лекар.  Докторката беше ангажирана од ПЗУ Никоб Медикал, и со пријавени  169 пациенти кои ја избраа за матичен лекар. По […]

Read More